Kor

Tårnby Fællesklang - Et musikalsk fællesskab i Tårnby

 

Vi mødes hver onsdag kl. 15.00-16.15 i Tårnby Kirke, Englandsvej 332, 2770 Kastrup.


Elsker du at synge, men mangler andre sangglade voksne at synge sammen med? 

Så kom og vær med i ”Tårnby Fællesklang”. Her kan du være en del af et skønt musikalsk fællesskab, hvor der er plads til alle, både nybegyndere og øvede.

Du behøver ikke at have tidligere korerfaring, og alle typer stemmer er velkomne. Vi sætter musikglæden i fokus og sørger altid for, at det er sjovt, hyggeligt og motiverende at synge sammen.

 

Koret er for dig, der ønsker at synge i trygge og rolige rammer, hvor der er fokus på sund sang- og stemmebrug. Samtidig er der plads til sjov og hygge. Gennem skønne sange og tilpassede og sjove øvelser arbejder vi med krop, stemme og vejrtrækning og skaber harmonier sammen.

 

Repertoiret spænder bredt, og vi synger alt fra rytmiske sange til smukke salmer, som alle kan være med på. Vi arbejder med forskellige teknikker og har altid fokus på sund og udviklende sang- og stemmebrug.

 

Vores korleder, Rose Marie Majlund Kent, er kandidat i musikvidenskab med profil i musikledelse. Hun har bred erfaring med kor og arbejder dagligt med både voksen-, børne-, teen- og ungekor i forskellige konstellationer.

 

Koret er et samarbejde mellem aktivitetscenteret i Tårnby Kommune og Tårnby Kirke.

 

Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig hos kirke- og kulturmedarbejder Marta Villaro Lassen: kkmedarbejder@taarnbykirke.dk / 24 22 01 78.