Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Konfirmand Aktion - LOPPEMARKED & CAFÉ

MAR
19

Konfirmand Aktion - LOPPEMARKED & CAFÉ


Dato Søndag d. 19. marts 2023, kl. 10:01
Sted Kirken, Englandsvej 332, 2770 Kastrup
Medvirkende
Ida Nielsen
Konfirmand Aktion - LOPPEMARKED & CAFÉ

Kom til loppemarked og café.

Se op - og opdag verden, du er en del af.

Støt unge der hjælper andre unge på Zanzibar. 

Konfirmanderne holder loppemarked og café i konfirmandstuerne og samler på den måde penge ind til andre unge i den 3. verden. Konfirmanderne har selv bagt kagerne, og også selv samlet ting ind til loppemarkedet. Dagen begynder kl. 10 med Gudstjeneste i Tårnby Kirke, som konfirmanderne står for.

Konfirmand Aktion er et samarbejde mellem Danmission og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter. 

Konfirmand Aktion er med til at hjælpe det kristne mindretal på Zanzibar og skabe fred mellem kristne og muslimske naboer. 

På Zanzibar lever kristne som en minoritet blandt et muslimsk flertal. Omkring 98 % af Zanzibars befolkning er muslimer, og under 2 % er kristne. Historisk set er Zanzibar et forbillede på fredelig sameksistens, og en mangfoldighed af religioner, kulturer og nationaliteter har levet fredeligt sammen gennem tiden. I nyere tid har samfundet været præget af politiske, økonomiske, etniske og religiøse spændinger. Også i dag balancerer samfundet på kanten af sammenstød og sameksistens.  

Siden 2002 har Danmission været til stede på Zanzibar og har i samarbejde med den lokale lutherske kirke været med til at hjælpe det kristne mindretal på Zanzibar og skabe fred mellem kristne og muslimske naboer. 

Ved sognepræst Ida Nielsen